Tänapäeva Kunksmoori koduapteek: loomulik ja looduslik kodune esmaabi

tänapäeva-kunksmoori-koduapteek

Ilmunud: Pilgrim, 2014

 

Väike esmaabi käsiraamat, mis annab nõu, kuidas lihtsamate ja enamasti käepäraste ja/või looduslike vahenditega pakkuda leevendust abivajajale, ka enne kiirabi saabumist. Ülesehituselt on raamatukest lihtne kasutada. Probleem ja kohe pakutav lahendus lihtsas keeles. Raamatu koostaja on juurde lisanud mõtteid ja soovitusi nii Eesti, Euroopa kui Idamaade pärimusmeditsiinist. Näpunäited, kuidas ning kust ja milliseid ravimtaimi koguda, kuidas valmistada neist koduseid ravivahendeid – salve, tinktuure, teesid ning tõmmiseid. Raamatus on ka loend homöopaatiliste ainete nimetustest ja lühenditest. Lisaks ka elupäästva esmaabi peamised tõed. Selline väike, kompaktne ja ilus raamatuke võiks olla iga kodu raamaturiiulil.

 

 

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

 

Maimu Johannson
Paepealse raamatukogu
raamatukoguhoidja

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s