Paula Hawkins. Vete sügavusse

Ilmunud: Helios Kirjastus, 2017
Tõlkinud Triin Peek

Raamatuga „Tüdruk rongis“ ülemaailmse kuulsuse saavutanud kirjanik ei vea  ka selle teosega  oma fänne alt.

Tegemist on taaskord põnevalt kirjutatud teosega, kus seekord on tegelasi ja võtmekujusid esmapilgul ehk liigagi palju. Samas ei sega see ülemäära loo jälgimist ning raamatu lõpus selguv tõde on endiselt üllatav.

Jules Abbot ei ole aastaid oma õega suhelnud. Viimasel ajal on aga Nel´i kõned sagenenud ning ta kõlab hirmunult, nõuab kokkusaamist. Jules ei vasta tema jäetud sõnumitele ning ühel hetkel on selleks juba liiga hilja… saabub teade, et ta õde on sooritanud enesetapu. Ta peab naasma kodulinna, et kanda hoolt teismelise õetütre eest ning korraldada matused. Peagi aga hakkavad naisele meenuma minevikusündmused, mida ta on üritanud matta sügavale endasse. Lisaks tekitab nii talle kui ka paljudele teistele küsimusi Nel Abbott´i surm.  Kas see oli ikkagi enesetapp? Läbi linna ajaloo on ühes ja samas kohas jätnud paljud naised oma eluga hüvasti, kadudes vete sügavusse. Kas kõik need naised ja tütarlapsed, kes uppusid Drowning pool´is  võtsid endalt elu või on see  koht tegelikult tülikatest naisterahvastest vabanemiseks?

Sellest kõigest raamatus „Vete sügavusse“. Põnevat lugemist!

 

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

 

Helen Reiser-Liim
Kalamaja raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s