Veronika Kivisilla. Kuni armastus peale tuleb

Ilmunud: Hunt, 2018

 

Veronika Kivisilla on hetke märkaja. Kõigi inimeste elus on iga päev seiku, millest hea sule ja piisava huumorisoonega saaks pealtnäha tavalisest ilus ja kergelt maagiline. Korvitäis kilde, millest on kokku pandud see raamat, annavad tõeliselt kauni ja heast energiast kantud teose.

Tillukesed tekstid on algselt olnud veebipäeviku sissekanded. Ühe kaupa on nad armsakesed, kuid koos ja ja järjest lugedes on nad tõeliselt lummavad. Autor ise nimetab lugusid argipäeva pühitsuseks. Ja seda see on. Suudaks vaid ise ka omi argipäevi nii pühitseda.

 

Veronika Kivisilla on varem avaldanud luulekogud “Kallis kalender” (2011), “Veronica officinalis” (2012) ja “Cantus Firmus” (2015). “Kuni armastus peale tuleb” on Veronika Kivisilla esimene proosakogumik.

 

Vaata leidumust e-kataloogist ESTER

 

Svea Nuoranen
Väike-Õismäe raamatukogu juhataja

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s